Huonot tavat 1

Huonot tavat 1: Koirat

Voiko kaikki huonot tavat tulla edes mieleen? :D Aivan varmasti jokaisella koiralla on omat hyvät ja huonot tapansa. Joistakin tavoista pääsee eroo ja joistain ei. Katsotaan mitä huonoja tapoja meidän kauhukolmikolta löytyy.

Meidän koirien yhteiset huonot tavat, mitä joo jokaiselta löytyy tai yhdessä tekevät ovat seuraavat:

Luu. Luu on sellainen asia, että jos Fionalla on luu niin Fancy haluaa juuri sen luun vaikka vieressä olisi tuhat toista. Joskus Fiona ärsyttää tahalleen Fansua ja sen oikein huomaa: se hakee luun ja pitää sitä tassujen vieressä ja nukkuu, mutta jos Fansu havittelee sitä niin alkaa murina. Parasta tässä on se että Fansu vinkkuu tasan niin kauan että saa luun itselleen. Sen lisäksi Fiona katso meitä ihankuin meidän pitäisi tehdä asialle jotain, vaikka itse ärsyttää Fansua tahalleen :D Jos Fansu vinkkuu Fionalle ja Fiona murisee niin Fendi tulee kimittämään vieren, se tärisee ja haukahtaa jäätävän kimeän kirkaisun..

Kissat. Niinkuin yhdessä postauksessa kerroin, ettei Fionan ja Mellin välit ole hyvät joten Fiona ajaa Mellin aina kissojenhuoneeseen, jos Melli rohkaistuu tulemaan pois sieltä. Tämän tavan hän on valitettavasti myös opettanut muille koirille. Ja Fansu on pahin kiusaamaan Mimmiä, sillä jos tämä kissa haistelee Fansun leluja tai hiippailee pois olkkarista niin Fansu juoksee sen luo häntä pystyssä ja murahtaa :D Eise sen enempää tee, mutta onse kyllä ärsyttävä tapa!

Viltit. Tämä ei ole niinkään huono tapa vaan huvittava. Meillä on sohvalla paljon vilttejä, kolme isoa peittovilttiä ja kaksi tavallista vilttiä. Nämä kolme kääpiökoiraa silti onnistuvat varastamaan kaikki isot viltit itselleen, vaikka mahtuisi yhden ison viltin alle. Sitten me ihmiset joudume iltasin sohvalla tyytymään pikkuviltteihin, mikäli emme raaski herättää koiria vilttimytyn alta :D

Haukkuminen. Tämä on yleinen huono tapa koirilla, että haukkuu lenkillä toisille koirille. Joskus Fiona melkein sekoo nähdessää toisen koiran ja joskus on kausia kun sitä ei kiinnosta yksikään koira. Ja kun Fiona sekoo, Fendi menee komentamaan ja siitä tulee kaos. Fansua ei ennen koirat lenkillä kiinnostanut, mutta onnettomuutensa jälkeen sekin on alkanut ärisemään muille koirille. Sama haukkuminen tapahtuu, kun joku tulee kotiin, paitsi Fiona on aina hiljaa :D

Siinä oli varmaan ainoasta yhteiset huonot tavat koirillamme, mutta nyt päätstään omiin huonoihin tapoihin:

Fiona:
  • Telkkarin katselu, on Fionalle yleistä, mutta kun ruutuun tulee eläin,  onse piirretty tai aito, niin Fiona juoksee sohvalta haukkuen tv:n eteen häntä pystyssä!
  • Mellin jahtaaminen.
  • Rasistisuus, Fiona ei siedä mustia isoja koiria tai kultaisianoutajia. Myös monet narttukoirat eivät ole mieleen, mutta sekin on niin valikoivaa..
Fancy:
  • Mimmin kiusaaminen
  • Jatkuva vinkuminen iltaisin, syynä joko Fionan luu tai tylsyys. Kun täytyy lähteä iltalenkille, Fansu on mennyt 10 minuuttia sitten nukkumaan...
  • Jos jättää tuolin kauas pöydästä, Fansu on syönyt kinkkuleipäsi.
  • Vapaana yrittää saada Fionan leikkimään niin, että runnoo sen juoksemalla päin
  • Syö kaiken lenkillä mitä kuonon eteen sattuu tulemaan (mutta sylkäsee heti ulos kun sanoo "ei ota!")
  • Jos sattuu olemaan minun huoneessa, havittelee vinkumalla hamstereita.
  • Fansun mielestä kaikki lelut ja luut ovat hänen, paitsi Fionan tutti.
  • Jos ollaan uudessa tai muuten ei niin tutussa paikassa ja iti lähtee kauemmas, tulee paniikki.
Fendi:
  • Tuntemattomille haukkuminen, vaikkakin johtuu vain rodusta.
  • Fionalle isottelu.
  • Matolle pissaaminen.
  • Jatkuva pomppiminen jos olemme ruokapöydässä tai kun teemme ruokaa. Pitäisi hakea lyijypainot tassuihin, kun 2kg toy hyppää yli metrin korkuudelle.
  • Kissojen huoneeseen meneminen vaikka on kiellettyä.
Siinä oli lista koiriemme huonoista tavoista. Kaikin puolen ne ovat silti todella kilttejä! Seuraavassa postauksessa on kissojemme huonot ja hyvät tavat! :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fionan glaukooma

Liskot

Mericoons Cattery Othello Warrior Dragon Dexter