Mericoons Cattery Othello Warrior Dragon Dexter

Moikka!


Alottaisko siiten ihan alusta asti.
Mulla on ollut aika kauan suunnitelmissa ostaa Maine cooni. Suunnittelin että kun muutan omaan kotiin, Mimmi ja Melli tulevat kanssani ja ostan uuteen kämppään kissan. Tuli yllätyksenä, että Melli menehtyi ja Mimmi jäi aivan yksin. Pätin että, otannkin Maine coonin vuoden aikaisemmin eli 2018. Kuitenkin äitini alkoi selaamaan netistä hirveästi näitä pentuja. Selvää oli että halusin punatabby kollin. Todettiin, että ehkä ihan hyvä jos kissa tulisi nyt, Mimmi saisi seuraa koska on tottunut elämään kissakaverin kanssa.

Ajattelimme kissaa latviasta, sillä nämä rotukissat maksavat Suomessa nin paljon, ja meidän nuorin koirakin on sieltä. Kuitenkin joko ei löytnyt sopivaa tai se oli liian kaukana rajan toisella puolella, että myyjät olisivat pyytäneet lisämaksua.

Sitten kävi tämä ihana tapaus. Äitini oli töissä kysynyt tietääkö joku jolla on Maine coonin pentuja ja siellä yksi sanoi että hänen kaveri on kasvattaja ja saatiin yhteystiedot ja päästiin katsomaan pentuja. Tällä kasvattajalla oli valtavasti Maine cooneja ja on niitä jo kauan kasvattanut. Kun näin tulevan poikapentuni, meillä synkkasi hyvin. Kaiken lisäksi se täytti kaikki toivomukseni tulevasta kissasta. Sanoin että haluan tämän pennun. Maksoin siitä varausmaksun ja käytiin sitä aina vähäänväliä katsomassa ennen luovutusikää.
 Pitihän sille nimi keksiä. Halusin että kokonmessä on sana dragon. Kutsumanimi tuli puoliksi netflix sarjan kautta, mutta kun äitini katsoi netistä nimiä keksisin sen silloin. Dexter. Oli vaihtoehtona joko Guardian Dragon Dexter tai Warrior Dragon Dexter. Päädyin jäkinmäiseen kahdesta syystä. Se kuulostaa enemmän pojalta ja tiesin, että kun olen vuoden asunut omassa kämpässä, hankin tyttöpennun. Sen kaksi ensimmäistä nimeä tulee olemaan Guardian Wolf.

Dexterin nimi kokonaisuudessaan kissalanimen kanssa on siis Mericoons Cattery Othello Warrior Dragon Dexter <3


Nykypäivänä:
Dexter on ollut meillä kohta kaksi viikkoa. Se on tullut hyvin toimeen Mimmin kanssa, mutta vielä täytyy venata täydellistä ystävyyttä, sillä kyllä Mimmi vielä sille välillä murisee, muttei ole tullut yhtään tappeluita. Koirat onkin ihan toinen juttu. Dexter sähisee jos koira tulee liian lähelle, muuten antaa olla. Alussa säikkysi ja juoksi pakoon, muttei enää... elllei..
Koirat, etenkin Fiona, pelkää Dexteriä. Fancy ja Fendi jättää sen kuitenkin rauhaan ja osaa kutakuinkin käyttäytyä. Fiona on toista mieltä. Se pelkää Dexteriä, vinkuu sen perään kun ei pääse mun huoneeseen missä kissat pääosin asustelee, minun huoneessa ei ole ovea vaan koiraportti. Niitä ei voi pitä samassa huoneessa, sillä Fiona menee henkseleistään. Vaikka häntä heiluu, jos Fiona pääsisi Dexterin luo se varmaan söis sen.
Siinä on vielä paljon harjoteltavaa!

Dexter on alusta asti hyvin syönyt ja juonut ja aina tehnyt tarpeensa vessaan (se on kissoissa hyvä puoli). Se ei edes ole kiinnostunut minun hamstereista! Dexter tykkää nukkua mun päällä tai kainalossa yöt ja nuolee naamaa ja käsiä kun koira! Se tykää jutella hirveesti, samalla tavalla kuin Mimmi. Dexter on jo kaksi kertaa käynyt valjaissa ulkona ja että onkin ollut jännää. Se osaa jo kutakuinkin oman nimensä, eikä ole tehnyt juuri lainkaan mitään tuhoa. Kyllä sitä joutuu komentamaan, mutta kyllä se myöskin tottelee. Se on ihan mun pentu, kyllä tulee äidinkin kanssa toimeen ja antaa vieraiden silittää, mutta jos vähänkin pelkää tulee mun jalkoihin turvaan :D Hassua on se, että Dexter on rotunsa takia jomelkein meidän Mimmin kokoinen vaikka on vasta 14 viikkoa!

Tässä kuvia minun pienestä poikavauvasta <3








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fionan glaukooma

Liskot