Huonot tavat 2

Huonot tavat 2 Kissat
Tässä samalla kerron kissojemme hyvätkin puolet.
Postaus muuttuu, sen verran että kerron vain Mimmistä sillä toinen kissoistamme jouduttiin lopettamaan..

Mimmin yksi perus huono tapa, mikä on varmaan monilla kissoilla, on kasvien syöminen. Mimmi kyllä tottelee kun sille sanoo ettei saa syödä, mutta kun kukaan ei ole vahtimassa niin seuraavana päivänä kasvin lehdistä on järsitty päät.

Toinen huono tapa on, ettei Mimmi aina osaa kuunnolla peittää hiekkalaatikossaan jätöksiä! Joskus ne täytyy itse käydä peittämässä.

Kolmas on sellainen, kun Mimmi pääsee kesäisin ulos pihalemme niin menee aina ennemmin tai myöhemmin terassimme rappusten alle, josta pääsee talomme alle. Kaikki mistä se sinne pääsee on nyt tukittu, mutta kyllä se sinne jotenkin aina keksii päästä.

 
Mimmin hyviä ja hassuja puolia on enemmän. Yksi on että Mimmi tottelee käskyjä kuten "tänne", "sisälle", "alas" ja "ei" erilaisissa muodoissa kuten "Mimmi ei raavi!". Jokaiseen käskyyn se kyllä myöskin vastaa ja siinä on toinen hyvä/hassu puoli.

Mimmi tykkää jutella todella paljon, etenkin aamuisin. Se voi jutella puolikin tuntia putkeen meidän kanssa aamupalapöydän ääressä. Aina kun sille juttelee niin se vastaa. Jos joku on ihanaa niin se!

Kolmas hyvä puoli Mimmissä on se, että se tulee toimeen koiriemme kanssa todella hyvin! Joskus ne nukkuvat yhdessä, jos koira tulee liian lähelle tai häiritsee niin Mimmi vain naukuu ärsyyntyneesti, muttei koskaan murise tai mitään. Vain erikoistapauksissa heilauttaa tassua.

Neljäs pikemminkin ihana puoli Mimmissä on se, että tulee aina eteiseen vastaan kun tulee kotiin tai aamulla alakertaan, missä Mimmi nukkuu yönsä. Jollei ole vastassa vaan nukkuu korissaan, niin nousee sieltä ja tulee seuraksi keittiöön. Jos on kauan poissa niin Mimmi kehrää iloisena ja puskee kun on tullut kotiin.

Viides Mimmin hyvä puoli on se, ettei se välitä minun hamstereistani tai liskoistani ollenkaan. Voi myös johtua siitä kun on niin "koulutettu" ja väähn jo vanha. Mutta on hamsteri sitten pallossa lattialla tai kädessä niin Mimmi haistaa ja lähtee pois. Tässä on myös yksi huonompi juttu, sillä Mimmi ei tapa hämähäkkejä yms pikkuhyönteisiä lattialla, vaan yökkää :D

Kuudes Mimmin hyvä puoli on se, että vaikkei ole ollenkaan sylikissa, niin ei koskaan raavi tai rimpuile pois. Ai mitä se sitten tekee? Se huutaa kuin vietävä. Se muuten hyväksyy kohtalonsa joutua syliin, mutta huutaa todella paljon :D

Seitsämäs hyvä puoli Mimmissä on, ettei se koskaan karkaa. Se ei kiipeile puihin, jahtaa lintuja tai oravia, eikä koskaan lähde pois pihasta, vaikka olisi kauan yksin ulkona.

Mimmi on kaikin puolin ihana kissa. Eikä sen tarvitse kauaa enää olla yksin..<3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fionan glaukooma

Liskot

Mericoons Cattery Othello Warrior Dragon Dexter