Huonot tavat 3

Hamsterit
Ainakin 2/3 hamstereistani omistaa yhden huonon tavan joka on todella raivostuttava tapa!

 Mimi:
Mimi on minun kiltein hamsteri, sillä ei edes oikein ole mitään huonoa tapaa, tai ei ainakaan tule mieleen. Nämä kaksikin asiaa eivät ole huonoja tapoja, toinen on söpöä ja toinen vain koska on hamsteri: Mimi tykkää jyrsiä laastaria tai paidan hihaa :3 Toinen on että, jos naama on lähellä mimiä ja henkäisee vähänkin liian kovaa se säikähtää, joskus ihan muutenkin säikähtää ilman syytä.

Pepi:

Pepi jos joku on öisin raivostuttava tapaus. Jos se ylettyy kattoonsa, se jyrsii sitä ja siitä kuuluu aivan kamala meteli, kun sitä katsoo puhelimen taskulampula se jähmettyy eikä liiku ennenkuin menee takaisin nukkumaan ja jatkaa taas jyrsimistä. Noh ratkaisu siihen on ettei ole mitään minkä päälle voisi mennä paitsi mökki, jonka vain siirtää muualle. Päätin askarrella Pepille pahvilinnan, jossa on jyrsittävää yllinkyllin, erilaisia kerroksia ja koloja joiden sisällä on heinää tms. Ihan unelma, eikö? No tämäpä neiti päättää kiivetä yöllä pahvilinnan katolle, seisoo siellä 15min pakoillaan ja keksii että ylettyy taas kattoonsa ja alkaa yöllä jyrsimään katossa olevaa peltikohtaa... Aaaaaargh! Ja kyllä, sillä on terraariossa paljon tekemistä joten ei voi ainakaan jyrsintäpuutteiden takia johtua.

Agera eli Romeo

Romeo ei koskaan, siis ei KOSKAAN tee tarpeitaan vessaan, eikä pesään tai minnekkään muualle kuin juoksypyöräänsä... Se kyllä papanoi pesäänsä suurimman osan mutta voi elämä kun se juoksupyörä täytyy tiskata kaksi kertaa viikossa kun on keltainen virtsasta ja haisee kuolemalle!
Toinen vähän outokin puoli joka ei ole yhtään huono tapa on että tyhjentää koko ruokakipponsa samantien kun se on täyttäny ja vien kaiken pesäänsä. Minun syrkkini Pepi ei koskaan tee niin vaikka on sanottu että syrkit aina tyhjentää kipponsa! Romeo on pieni hiiren näköinen kiinari joka hävittää kaikki ruokansa samantien :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fionan glaukooma

Liskot

Pepi