Ratsastus 2

Lähdimme joskus päivällä hevosten luokse ja hain Rockyn taas laitumelta. Tälläkertaa se sujui hieman nopeammin kuin edellisellä kerralla. Aloin harjaamaan sitä perusteellisesti ja päätin että menen ilman satulaa ja lähdemme etsimään metsästä jotain polkuja. 
Rocky ei oikein pitänyt kaksirappuisesta penkistä jonka avulla menin selkään. Kesti hetken ettei enään pelännyt ja sitten onnistuin jotenkuten nousemaan selkään (pariin vuoteen ilman satulaa + sairaus :D) Odotin että kaverini menee Midaksen selkään ja sitten lähdimme kävelemään samaa tietä pitkin kuin edellisenä päivänäkin. Rocky meni ihanan rauhallisesti ja kun pääsemme tien mutkaan löysimme pienen metsäpolun. Päätin antaa enemmän ohjaa jotta sen oli helpompi kulkea, sillä Rockyn kaviot eivät olleet niin hyvässä kunnossa. Otin sen harjasta kiinni ja annoin kävellä rauhassa ilman sen tarkempaa ohjaamista. 

Olen kyllä iloinen kun menin ilman satulaa, sillä yhdessä kohdassa piti hypätä ojan yli, Rocky kääntyikin hyvin matalan kuusirykelmän alle ja juuri ennen kun olisin mennyt mukaan, otin viereisestä puusta kiinni ja liu'utin itseni alas selästä ja kaverini äiti otti minut kiinni :D Rocky ei lähtenyt siitä sen pidemmälle, mutta jos olisin mennyt mukana olisin littaantunut oksien alle. Kävelin hetkenmatkaa, kunnes tuli vastaan kanto jonka päältä minun olisi pitänyt hypätä takaisin selkään. Noh juuri kun sain toisen jalkani hevosen selän yli, liukastun ja putosin kavioiden viereen niin, että selkäni tömähti suoraan kannon päälle ja se kipu oli aivan jäätävä. Kannosta lähti kasapäin kaarnaa ja kivun takia en huomannut yhtään mitä minun sormelleni tapahtui. En tiedä jäikö se ohjiin huonosti, putosinko sen päälle vai mitä tapahtui, mutta noustessani huomasin etten saa sitä suoraksi. Sormi vain sykki ja sattui. Ajatelin että jos siihen o tullut hiusmurtuma tai jotain muuta vastaavaa koska en pystynyt liikuttamaan sitä. En mennyt enään takaisin selkään, käveltiin takaisin laitumille ja kun oltiin valmiita, lähdettiin takaisin talolle.

Sain kylmää sormeeni, muttei se helpottanut muutenkuin sormeni lopetti suuremman sykkimisen. Sormi ei kuitenkaan turvonnut, eli ei voinut olla murtunut. Siitä tuli vähän sinilila ja nyt neljän päivän jälkeen saan sormeni suoraksi, mutta hieman jumittaa ja siinä on kipeä mustelma.
Jokatapauksessa se viikonloppu oli ihana. Sunnuntaina emme menneet laitumille, sillä olisi tullut kiire bussini kanssa. Rocky on kyllä ihana ja lempeä hevonen. Niillä laitumilla oli neljä muutakin ja tuli aina morjestamaan ja kaksi aina tunki turpansa kameraan kun yritti kuvata :D Ehkäpä joskus uusiksi <3




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fionan glaukooma

Liskot

Mericoons Cattery Othello Warrior Dragon Dexter