Ratsastus

Jännitin. Jännitin ihan hirveästi. Olen koko viikon odottanut matkaani ja pian olinkin jo odottamassa Onnibussia saloon. Lähdin kaverilleni koko viikonlopukse ja he omistavat hyvin nuoren arabiristeytyksen Midaksen. Puhuttiin jo pari viikkoa ennen tulemistani että ratsastamme maastossa joka päivä.

Kaverini Iippa ja hänen äitinsä tulivat hakemaan minut pysäkiltä ja lähdimme kauppaan ostamaan viikonlopun ruuat. Kun pääsimme kaverini luo, söimme välipalaa ja hetken kuluttua lähdimme "tallille".
 Midas on siit juuri täyttänyt 3 vuotta eli vasta aloitettu ratsastamaan ja asustelee kesälaitumella. Ajoimme laidunmaille ja siellä oli kuusi muutakin hevosta. Lähdin hakemaan viereisestä laitumesta Rocky nimistä eestinhevosta joka lähti mukaan maastoon. Sovimme että perjantaina ratsastan sillä, kaverini Midaksella ja lauantaina vaihdamme.

Harjasin Rockyn ja satuloin. Hetken meni saada jalustimet yms kuntoon ja sitten päästiin lähtemään.
Olin odottanut niin kauan että pääsen kunnolla ratsastamaan niin pitkän ajan jälkeen. Minulle sanottiin että Rocky meni yllättävän reippaasti tällä maastoreissulla.
Joka askeleella tulin vaan iloisemmaksi, välillä tuntui kun Rocky olisi tahalleen mennyt niistä kohdista joissa minä joudun puiden oksistoon:D Rocky kulki hyvin reunassa eikä välittänyt paljoa mistään. Pari kertaa jäi katselemaan jonnekkin pihalle Midaksen kanssa.
Emme tehneet kovin pitkää lenkkiä ja loppuvaiheilla pensaasta lensi sorsa lentoon ja Midas sekä Iippa säikähti todenteolla. Midas ei kyllä onneksi ottanut askeltakaan lähteäkseen juoksuun. Rocy vain äkillisesti nosti päätän :D

Pääsimme takaisin laitumille. Tulin alas ratsailta, otimme kamat pois, harjattiin ja annoimme porkkanaa jonka jälkeen veimme takaisin heidät laitumelle. Hevoset alkoivat riehumaan keskenään laitsalla kun me lähdimme.
Huomenna taas uudestaan !


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fionan glaukooma

Liskot

Mericoons Cattery Othello Warrior Dragon Dexter