Fancy

Heido!

Tämän postauksen päätähtenä on toinen koiramme Fancy.
Fancynkin kohdalla oli sama kuin Fionan, että äitini näytti minulle yhdestä pentueesta pentujen kuvia ja näytti meidän tulevan koiramme. Fancy haettiin Helsingistä ja siinä olikin oikea ongelmapentu. Fancy huusi yöt ja aina kun oli yksin. Se jyrsi huonekaluja ja aina autossa oksensi ja kuolasi jatkuvasti. Nykypäivänä Fancy on onneksi kunnon koira, eikä automatkat ole mikään ongelma.

Fancy on meidän tottelevaisin koira, vaikkei uskoisi jos hänen pentuaikaansa miettii. Fancy on käynyt Tokossa ja olen harrastellut sen kanssa agilityesteitä kotioloissa ja myös radalla juokseminen oli joka vuotinen harrastus. MS tautini jälkeen ne harrasteet loppuivat, mutta menin Fancyn kanssa agilityn alkeiskurssille ja vaikka se olikin raskasta, ajattelin käydä treeneissä välillä sen kanssa jatkossakin.
Fancy on kaikkiaan todella ihana ja ystävällinen koira. Se tulee halaamaan ja lohduttaa kun itkee ja pitää huolen että toisella on kaikki hyvin. Iltaisin Fancy kuitenkin käskee haukkumalla leikkimään kun katsoo telkkaria tai sitten vinkuu ja vitisee tunti kausia jos Fionalla on luu tassuissaan. Kun tv ohjelma tai elokuva on loppunut ja koirat pitäisi viedä lenkille, Fancy rauhoittuu ja menee nukkumaan... Logiikka?

Fancyn lempinimi ja yleinen kutsumanimi on Fansu, eli jatkossa muissa postauksissa tulen todennäköisesti sanomaan Fansua Fansuksi. Fancy tietää molemmat nimet. Yleensä jos Fancyä komentaa kun se tekee jotain tyhmää tms niin sanotaan Fancy, mutta muuten Fansu.

Tulen todennäköisesti päivittämään tätä postausta koska Fansussa on paljon kerrottavaa, mutta jotta pysyisin hyvässä vauhdissa näiden kanssa, niin tämä jatkuu myöhemmin ja mennään seuraavaan eläimeen -->






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fionan glaukooma

Liskot

Mericoons Cattery Othello Warrior Dragon Dexter