Fendi

Heido!

Tämän postauksen päätähtenä on kolmas koiramme Fendi.
Äitini oli halunnut jo kauan venäjäntoyterrieriä, joten haimme kaiken näköisiä ilmoituksia myytävistä pennuista. Kyllä siinä jonkin aikaa meni, kunnes löydettiin Latviasta kaunis toy tyttöpentu.  Äitini päätti hakea Fendin Latviasta. Hakisimme veljeni kanssa äidin lentokentältä kun hän saapuisi takaisin Suomeen. Äitini istui kotimatkalla takapenkillä Fendi sylissään ja vilkuilin kokoajan pelkääjänpaikalta takapenkille. Fendillä oli maastokuvioinen toppaliivit päällä ja tärisi äidin sylissä.

Ensimmäiset päivät Fendi vietti valehtelematta kokoajan aikansa meidän eteisen senkin alla. Se ei tullut hyllykön altaa kovin mielellään pois. Yöt se oli vielä äidin huoneessa kunnes koirat tottuivat toisiinsa, niin Fendi pääsi koirien omaan huoneeseen nukkumaan uusien siskojensa kanssa.
Ajatukset Fendin ostamisesta oli äidin haluama venäjäntoy ja se että Fionalle olisi kokoisensa leikkikaveri sillä Fansu aina runnoi Fionan 6/0, joten saman kokoinen leikkitoveri olisi hyvä idea. Toisin kuitenkin kävi sillä nykypäivänä Fiona ja Fendi ovat kuin viholliset toisilleen. Niillä on eri tyyli leikkiä ja Fendi ei suostu alistumaan Fionalle millään. Kuitenkaan mitään tappelu tappeluja ei ole tullut kuin jonkin verran että kyllä ne arkipäivätkin kolmestaan toisiaan sietää. Fendi on koirista pienin mutta sillä on suurin ego.

Fendi on rotunsa takia arka koira, etenkin tuntemattomia kohtaan joten haukkuu kaikki jotka tulevat meille tai lenkillä tulevat morjestamaan. Hän on silti siinä samalla maailman kiltein koira. Se tottelee aina kun sitä kutsuu ja vaikka tekeekin välillä tuhojaan (kuten syö pöydältä kun kääntää selkänsä tai pissaa olkkarin matolle, mutta on sitäkin vähentänyt) sille ei voi olla kauaa vihainen, meinaan Fendi kyllä osaa pyytää anteeksi. Se ryömii korvat takana ja häntää vipsuttaen jalkojen juureen ja sohvalla tai sylissä lipsuttaa hitaasti suupieliä anteeksipyynnöksi. Ryömimisen takia kutsumme äidin kanssa Fendiä myyräksi. Fendi ryömii myöskin kun olemme menossa lenkille, koska hän ei vaan tahdo mennä ulos :D

Fendi on kaikin puolin ihana koira, vaikka niitä ärsyttäviäkin puolia on kuten vieraille haukkuminen ja Fionalle isottelu, mutta silti se sopii hyvin meidän eläintarhaan <3






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fionan glaukooma

Liskot

Mericoons Cattery Othello Warrior Dragon Dexter