Melli

Heipsan!

Tämän postauksen päätähtenä on toinen kissamme Melli.
Muistan niin hyvin sen aamun kun äitini kertoi, tai näytti, että meillä on uusi kissa. Olin juuri herännyt vanhassa huoneessani kun äitini avasi huoneeni oven. Huomasin hänen pitävän sylissään jotain harmaata kasaa ja ajattelin sitä vain pehmoleluksi. Hän käänsi karvakasan ja se olikin peloissaan oleva nuori kissa. Melli ei siis tullut meille pentuna vaan hieman vanhempana löytöeläin kodista. Melli siis on entinen kulkukissa mahdollisesti.
Melli oli ollut meillä äidin huoneessa jonkin aikaa minun tietämättä. Sinä aamuna kun Melli esiteltiin minulle, veimme sen ensikertaa alakertaan Mimmin haisteltavaksi. Kyllä Mimmi sille sähisi ja murisi mutta pian he olivat hyvät kaverukset.
Melli pääosin nukkuu kaikki päivät, sillä ei tule kissojenhuoneesta pois koska koirat ovat päivisin alakerrassa. Mellikin kuitenkin juttelee jos hänen seuranaan on niin lähes yhtä paljon kuin Mimmi.
Melliä ei saa pitää vapaana ulkona, ainoastaan valjaissa, toisin kuin Mimmi.
Kerran kyllä meidän koiramme Fiona ajoi Melliä takaa niin että Melli karkasi säikähtäneenä pihasta ja oli tasan 24h reissussa. Tuli seuraavan päivän iltana ehjin nahoin takaisin kotiin <3



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Fionan glaukooma

Liskot

Mericoons Cattery Othello Warrior Dragon Dexter